Тази нощ любовта ми към теб лети -
отвори сърцето си и я приеми!
Потрепери, както аз от твоята власт треперя,
за мен гори и живей,
както аз за твоята страст живея!
Имаш ли бегла представа,
че без теб от студ и самота умирам,
че само спирането на дъха ми
от страстта ти си имам?!
© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены