Oct 18, 2023, 1:03 PM

Потъвам 

  Poetry » Love
231 0 0

Присвивам зеници и пристъпвам в линия, начертана от слънце...

 

Незначима като зрънце - потъвам, потъвам, потъвам... в плаващи пясъци....

 

Теглят ме въжета, пропити от влага...

Възел, който пристяга...

 

Просто стих, който ми бяга...

© Симона Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??