18 окт. 2023 г., 13:03

Потъвам 

  Поэзия » Любовная
230 0 0

Присвивам зеници и пристъпвам в линия, начертана от слънце...

 

Незначима като зрънце - потъвам, потъвам, потъвам... в плаващи пясъци....

 

Теглят ме въжета, пропити от влага...

Възел, който пристяга...

 

Просто стих, който ми бяга...

© Симона Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??