Mar 27, 2008, 8:50 PM

Повече 

  Poetry » Love
612 0 0

Пленен... изгарящ... до болка обичащ

Отдавна разбрал... но вече отричащ, че

Всичко започва и свършва с Мен...!

Е - аз спрях и вече няма да бягам от Тях -

Чувствата, на които отдавна съм в плен, а ти

Ела, вземи ги и ако Можеш... остани до мен.

© Ками All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??