27 mar 2008, 20:50

Повече 

  Poesía » De amor
611 0 0

Пленен... изгарящ... до болка обичащ

Отдавна разбрал... но вече отричащ, че

Всичко започва и свършва с Мен...!

Е - аз спрях и вече няма да бягам от Тях -

Чувствата, на които отдавна съм в плен, а ти

Ела, вземи ги и ако Можеш... остани до мен.

© Ками Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??