Политна и последната сълза.
Падна на пода и се счупи.
Кристален звук погали тишината,
отнесе сянката, целуна светлината.
Една звезда търкулна се в дланта ми,
потече като златна струя.
Ослушах се за нея, за гласа ù,
но не поисках да я чуя...
... Повярвах, че ще се завърнеш.
© Елмаз All rights reserved.
Весели Великденски празници! Хубаво настроение! 6