11 апр. 2009 г., 12:44

Повярвах, че ще се завърнеш 

  Поэзия » Другая
630 0 3

Политна и последната сълза.

Падна на пода и се счупи.

Кристален звук погали тишината,

отнесе сянката, целуна светлината.

Една звезда търкулна се в дланта ми,

потече като златна струя.

Ослушах се за нея, за гласа ù,

но не поисках да я чуя...

 

... Повярвах, че ще се завърнеш.

© Елмаз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??