Jan 23, 2011, 2:02 PM

Прагът към Безсмъртието 

  Poetry » Phylosophy
708 0 10

Ти си вратата към Вечността.

Ти си прозорецът към Безкрая.

Ти си прагът към Безсмъртието.

Аз съм малкото, ограниченото,

аз съм човешкото, несъвършеното.

Но вече вървя по пътя

към светлия връх...

И един ден, когато

безрезервно застана на прага Ти,

безусловно отворя вратата Ти,

и бездиханно полетя

през Твоя прозорец,

тогава наистина ще се родя

и истински ще се осъществя!

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??