Ти си вратата към Вечността.
Ти си прозорецът към Безкрая.
Ти си прагът към Безсмъртието.
Аз съм малкото, ограниченото,
аз съм човешкото, несъвършеното.
Но вече вървя по пътя
към светлия връх...
И един ден, когато
безрезервно застана на прага Ти,
безусловно отворя вратата Ти,
и бездиханно полетя
през Твоя прозорец,
тогава наистина ще се родя
и истински ще се осъществя!
© Татяна Борисова Todos los derechos reservados