Dec 25, 2016, 8:54 PM  

"Празник е" 

  Poetry » Free verse
659 0 0

Празник е!
Нека не свършва.
Нека детското в нас дълго да запазим.

Пъстри и по-ярки ще са цветовете, които ни обагрят.
Мир, Любов и най-вече Здраве да си пожелаем.

 

Хо-Хо-Хо –Дядо Коледа е тук !
Подарък ще поличиш, пожелай си само,

Не се безпокой.

Трапезата ще е пълна,

Годината – плодородна и Приятели във Фейсбук – безброй.

 

"Зън,зън зън"

Събудете се!
Празник е! И е за всички.
Нека не свършва.

 

Весели Празници и Фантастична Нова Година

 

25-12-2016

© Asya Dimitrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??