Празник е!
Нека не свършва.
Нека детското в нас дълго да запазим.
Пъстри и по-ярки ще са цветовете, които ни обагрят.
Мир, Любов и най-вече Здраве да си пожелаем.
Хо-Хо-Хо –Дядо Коледа е тук !
Подарък ще поличиш, пожелай си само,
Не се безпокой.
Трапезата ще е пълна,
Годината – плодородна и Приятели във Фейсбук – безброй.
"Зън,зън зън"
Събудете се!
Празник е! И е за всички.
Нека не свършва.
Весели Празници и Фантастична Нова Година
25-12-2016
© Asya Dimitrova Todos los derechos reservados