Feb 15, 2011, 1:30 PM

Празнувай, Любов 

  Poetry » Love
889 0 14

Празнувай днес, Грешнице! - Ден имаш ти...

Налей ми, до дъно да пия!

И в чашата с вино безумно - скочи,

из  вените  аз да те скрия...

 

Празнувай с мен, Блуднице, сладка до смърт!

Напивай ме с тръпките вкусни...

Да бие  до пръсване моята  гръд,

запалена в  шепот на  устни...

 

Празнувай, Немирнице! - Жажда блести

в очите ти - дяволи същи...

На танц покани ме, с коси ме дави,

докосвай ме с галещи пръсти.

 

Празнувай, Вълшебнице, в свят от мечти...

Не тръгвай, бъди с мен  до края!

В целувките нека умират звезди,

родили в душата ми  рая...

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Fm8Pd9Ohqzk&feature=related

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??