Празнувай днес, Грешнице! - Ден имаш ти...
Налей ми, до дъно да пия!
И в чашата с вино безумно - скочи,
из вените аз да те скрия...
Празнувай с мен, Блуднице, сладка до смърт!
Напивай ме с тръпките вкусни...
Да бие до пръсване моята гръд,
запалена в шепот на устни...
Празнувай, Немирнице! - Жажда блести
в очите ти - дяволи същи...
На танц покани ме, с коси ме дави,
докосвай ме с галещи пръсти.
Празнувай, Вълшебнице, в свят от мечти...
Не тръгвай, бъди с мен до края!
В целувките нека умират звезди,
родили в душата ми рая...
http://www.youtube.com/watch?v=Fm8Pd9Ohqzk&feature=related
© Михаил Цветански Все права защищены