Плачеш, а?
Не разбираш защо все на тебе се случва?
Хайде, диво бесней!
Хайде, мълнии пускай
да товариш небето
с електричество!
Пий!
И бутилките с ярост захвърляй!
Вий!
И осъмвай!
И яхни беемвето
за 100 хилядарки!
Давай!
Бясно!
Лети!
Разпилей булеварда от храсти!
Превърни ги в подпалки!
Занемей!
Пред теб е Палача!
Ти не знаеш?
Но нали се досещаше?
Плачеш?
© Павлина Гатева All rights reserved.