12 nov 2016, 17:00

Пред Истината 

  Poesía » Otra
294 0 2

Плачеш, а?
Не разбираш защо все на тебе се случва?
Хайде, диво бесней!
Хайде, мълнии пускай 
да товариш небето
с електричество!

Пий! 
И бутилките с ярост захвърляй!
Вий!
И осъмвай!
И яхни беемвето 
за 100 хилядарки!
Давай!
Бясно!
Лети!
Разпилей булеварда от храсти!
Превърни ги в подпалки!


Занемей!
Пред теб е Палача!
Ти не знаеш?
Но нали се досещаше?
Плачеш?

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Великолепна, както винаги! Много е хубаво!
  • Усетих болката. Въпреки, че тогава бях с полски фиат.
    Но още плача...
Propuestas
: ??:??