Mar 1, 2013, 11:53 PM

Пред света 

  Poetry » Love
580 0 1

Едно кокиче на прозореца
да танцуват двама влюбени видя.
И във копнежа си по хората
до стъклото бялото чело опря.

Опъна нежните си корени
и напрегна сили – само да е там.
Животът му е непресторен и
не обича просто да живее сам.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??