Едно кокиче на прозореца
да танцуват двама влюбени видя.
И във копнежа си по хората
до стъклото бялото чело опря.
Опъна нежните си корени
и напрегна сили – само да е там.
Животът му е непресторен и
не обича просто да живее сам.
© Камелия Виденова Todos los derechos reservados