Aug 28, 2005, 4:54 PM  

Преди да почна отначало... 

  Poetry
849 0 3

Камбанен звън раздира тишината,
сълзи рукват като дъжд.
Студено стана във душата,
изгубих те внезапно,изведнъж!


До вчера бяхме двама с тебе,
весели и пламенни сърца.
Жестоко тръгна си от мене,
тъй бързо,не остана и следа!


За последно днес те виждам,
блед,със каменно лице...
Лежиш в ковчега,неподвижен,
но със мъртво си сърце!..


Може би ще видя теб отново,
някъде в нечии очи...
Може би ще почна пак,наново,
но за тебе винаги ще ми горчи!

                                              В памет на един приятел!

© Иринка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много дълбоко!Съжалявам за загубата ти!
  • Благодаря!
  • Мила,много съжалявам за приятеля ти!Стохотворението,което си му посветила е прекрасно и ако можеше да го прочете,сигурна съм,че би се зарадвал...
Random works
: ??:??