Mar 25, 2012, 2:07 PM

Предопределено 

  Poetry » Humour
666 0 0

Изкъпаха се четири кокошки.

На клон простряха се да съхнат.

Наперени и лъснати кат брошки,

очакваха съдбата си - сатъра.

Горките глупави кокошки.

Те толкоз горди бяха и надути,

че тяхна орисия беше - да кудкудякат

и да бъдат чути...

 

© Цветелина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??