Прегърнах ангел ! Беличко перо
отрони се от нежното крило,
в сърцето ми се вля сълзица чиста
на истинската обич, тъй лъчиста.
Прегърнах ангел, а душата ми запя,
сияние от чувства разноцветни я заля.
Поникнаха отново човешките пера.
Изстреля се високо вярата –изгря звезда.
Прегърнах ангел и далече от полята,
изпълнили се с егоизма, суетата,
танцувахме чрез чистотата на децата,
лудувахме и в смях, мечтаехме из тишината.
Прегърнах ангел! А сърцето ускорено заигра
и вихрено се спусна със шейна,
по небосклона на приятелството чудно,
подай ръка и споделено, върни ми твоята сега.
© И.К. All rights reserved.
Силве! Не ми оставаш длъжна. Шегувам се. Благодаря ти!
Хубав празничен ден ви желая, момичета! Бъдете благословени и много щастливи!