Сама на себе си
съм съдник
и най-безмилостен
палач.
Аз съм орбита
и спътник.
Светлина съм
и съм здрач.
С теб каква да съм -
решавай.
Дали приятел
или враг.
Смело вземай
или давай.
Бъди добър
или глупак.
Че аз за теб съм
огледало.
Ти виж
усмивката си в мен.
Не ме чупи -
да бъда цяло.
Сега желая ти...
Прекрасен ден!
© Виолета All rights reserved.