Когато погледна някоя жена,
виждам красота.
Когато гледам в твойте очи,
виждам свойте мечти.
Мечти за любов, за страст.
Мечти за живот, в един прекрасен свят.
Свят без омраза, в който няма войни.
Жестокост, злоба и страх.
За да няма сълзи.
Свят, пълен с любов и страст.
Слънчеви дни, зелени поляни.
Синьо море, без огромни вълни,
кристално чисти води.
Виждам през твойте красиви очи.
Един прекрасен свят.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.