13 nov 2009, 23:27

Прекрасен свят 

  Poesía » De amor
442 0 2

Когато погледна някоя жена, 

виждам красота.

Когато гледам в твойте очи,

виждам свойте мечти.

Мечти за любов, за страст. 

Мечти за живот, в един прекрасен свят. 

Свят без омраза, в който няма войни.

Жестокост, злоба и страх.

За да няма сълзи.

Свят, пълен с любов и страст.

Слънчеви дни, зелени поляни.

Синьо море, без огромни вълни, 

кристално чисти води. 

Виждам през твойте красиви очи.

Един прекрасен свят. 

 

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??