Feb 13, 2016, 7:57 PM

Прекрасно отечество 2 

  Poetry » Civilian
346 0 0

В ежедневието ни забрава

за отечествената слава

в душите ни има -

в забвение е нашата родина.

 

А тъй прекрасна е тя -

за други народи е мечта.

И като китка цветя

е на нея хубостта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??