13 feb 2016, 19:57

Прекрасно отечество 2 

  Poesía » Civil
347 0 0

В ежедневието ни забрава

за отечествената слава

в душите ни има -

в забвение е нашата родина.

 

А тъй прекрасна е тя -

за други народи е мечта.

И като китка цветя

е на нея хубостта.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??