Рикошети те раняват,
раните кървят...
Не рискувай да прощаваш,
разранена плът.
Развенчан е всеки рицар,
праведник и брат.
От месии чак те втриса-
под път и над път.
Режисьори, продуценти
разпват те на кръст,
ровят стопроцентни менти
зурли в твойта пръст.
Разбуни се, изстъпи се
накипяла мъст.
Разрушавай, съд раздавай,
да е твой мигът!
© Светличка All rights reserved.
The work is a contestant: