Apr 14, 2010, 10:43 PM

Пренебрежение 

  Poetry
995 0 10

Пренебрежение

 

Огледалото на моята душа

надира се от твоето презрение.

Крещи  безчувствената тишина,

обзела нямото ти отражение.

 

Парчетата разбита гордост

събирам в шепи безнадеждно.

Ръце протягам наранени,

наивно прося малко нежност.

 

Нареждам чувствата си – сложен пъзел.

Лепя частиците със сълзи.

Душата - стегнат морски възел

и няма кой да го развърже.

© Арина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??