При теб...
Небето е високо. Много високо.
Но в птица ще се преродя.
При теб да мога в този миг
с цялата любов да долетя.
Ще ти бъда като талисман -
никога не ще оставаш сам.
Ще ти бъда и сърце -
любов в него вечно да расте.
Небето е високо. Много високо.
Но аз при теб ще долетя.
Обичам те ще ти кажа отново.
Ще се сгуша и до теб като звезда ще заблестя.
Катя Михайлова
© Катя Михайлова All rights reserved.
Поздравления!