13 июл. 2012 г., 14:45

При теб ... 

  Поэзия » Любовная
775 0 6

При теб...

 

Небето е високо. Много високо.

Но в птица ще се преродя.

При теб да мога в този миг

с цялата любов да долетя.

 

Ще ти бъда като талисман -

никога не ще оставаш сам.

Ще ти бъда и сърце -

любов в него вечно да расте.

 

Небето е високо. Много високо.

Но аз при теб ще долетя.

Обичам те ще ти кажа отново.

Ще се сгуша и до теб като звезда ще заблестя.

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??