Feb 28, 2012, 3:36 PM  

Приказка за "Лека нощ!" 

  Poetry » Other
876 0 5

 

Снежец се сипе през прозореца...

Разказва приказка за „Лека нощ!”

Прекрасна, влюбена история.

Забравям,  че денят бе... лош...

Не чувам, как нашепва Вятърът –

„Момиче, спри!

Заспи!

Снегът си търси аудитория

за да разказва приказни мечти!

Помни! Животът не е приказка!

И не е розов сериал...

Момиче...”

Тук затихна Вятърът...

Нима и той от приказката е заспал?

А той - снегът се сипе през прозореца.

Разказва приказка за „Лека нощ!”

Прекрасна влюбена история...

Настана вече полунощ...

Приказката ще остане в здрача,

там, при Луната и нощта.

Аз утре пак ще гоня някоя задача...

Но ще си мисля за Снега.

 

© Ирен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??