Като звезда сияйна
е неземната ти красота.
Сладост тъй омайна,
кадифе на нежността.
В Сливница цъфти кокиче.
То изпълва ме с мечти.
Чудно хубаво птиче.
О, прелестни очи!
Ангелското ти лице
блести като елмаз.
Златното ти сърце
го любя аз.
© Георги All rights reserved.