16 nov 2011, 12:02

Приказно видение 

  Poesía » De amor
452 0 1

Като звезда сияйна

е неземната ти красота.

Сладост тъй омайна,

кадифе на нежността.

 

В Сливница цъфти кокиче.

То изпълва ме с мечти.

Чудно хубаво птиче.

О, прелестни очи!

 

Ангелското ти лице

блести като елмаз.

Златното ти сърце

го любя аз.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??