Jun 3, 2018, 9:59 AM

Примирение 

  Poetry » Other
1135 0 5

Един народ смирен,

навел глава преклонно.

Забравил смелост всяка,

отдал се на страха.

Забравил битките велики,

забравил гордост и достойнство.

Един народ, изгубил вяра,

лъган и потъпкван неведнъж,

върви с хомот и не роптае.

Един народ сам гроба си копае.

© Юлиана Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??