3.06.2018 г., 9:59 ч.

Примирение 

  Поезия » Друга
1134 0 5

Един народ смирен,

навел глава преклонно.

Забравил смелост всяка,

отдал се на страха.

Забравил битките велики,

забравил гордост и достойнство.

Един народ, изгубил вяра,

лъган и потъпкван неведнъж,

върви с хомот и не роптае.

Един народ сам гроба си копае.

© Юлиана Никифорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??