Волен, лидерът на "Атака"
нападна Рашидов - мултака.
Веждито деребейства кат султан
и атакува фашиста - глиган.
За Веждито ясно е, че е лакей,
но само Волен да каже това смей.
Но и той е една мижитурка,
жалка нацистка карикатурка!
© Георги All rights reserved.