19 янв. 2013 г., 13:55  

Присмял се хърбел на щърбел 

  Поэзия » Гражданская
738 0 0

Волен, лидерът на "Атака"

нападна Рашидов - мултака.

Веждито деребейства кат султан

и атакува фашиста - глиган.

 

За Веждито ясно е, че е лакей,

но само Волен да каже това смей.

Но и той е една мижитурка,

жалка нацистка карикатурка!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??