Oct 25, 2015, 2:07 AM

Приятели 

  Poetry » Other
494 0 1

Приятели

Аз съм личност, която се сприятелява много бързо,
но предпочита да има малко приятели,
но истински, пред много фалшиви!

Това да имаш приятели е много хубаво,
но само някой от тях ще са до теб в трудни моменти,
защото истинските приятели се намират трудно!
Само на тях можеш да споделиш,
без да се съмняваш дали ще опазят казаното,
дали ще злоупотребят с наученото, просто ще знаеш,
че не биха го направили. Само такъв човек ще ти даде
правилния съвет и никога няма да те подведе.

Истинския ти приятел винаги ще те защити,
без значение дали ти си прав или крив,
без значение дали спора е пред теб или зад гърба ти.
Когато грешиш, те ще са до теб и ще ти покажат верния път.

© Даниел Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • evetometal (Ева ):Значи не си открила истински приятел/и до сега.
    Dimitrov67 (Валери Димитров): Прав си,но идеята ми е да те защити за пред другите,а после да ти покажи грешката(все пак зависи каква е грешката),но ще помисля как да го редактирам,благодаря!И да повече се получи като мисъл.
Random works
: ??:??