Приятели
Аз съм личност, която се сприятелява много бързо,
но предпочита да има малко приятели,
но истински, пред много фалшиви!
Това да имаш приятели е много хубаво,
но само някой от тях ще са до теб в трудни моменти,
защото истинските приятели се намират трудно!
Само на тях можеш да споделиш,
без да се съмняваш дали ще опазят казаното,
дали ще злоупотребят с наученото, просто ще знаеш,
че не биха го направили. Само такъв човек ще ти даде
правилния съвет и никога няма да те подведе.
Истинския ти приятел винаги ще те защити,
без значение дали ти си прав или крив,
без значение дали спора е пред теб или зад гърба ти.
Когато грешиш, те ще са до теб и ще ти покажат верния път.
© Даниел Белчев Todos los derechos reservados
Dimitrov67 (Валери Димитров): Прав си,но идеята ми е да те защити за пред другите,а после да ти покажи грешката(все пак зависи каква е грешката),но ще помисля как да го редактирам,благодаря!И да повече се получи като мисъл.