"Приятели" - не всеки осъзнава
колко много тази дума означава,
колко трябва да си преживял,
но все пак рамо на приятел да си дал!
Приятелство - това не означава
да търсиш само нещо за облага.
Приятелството означава
да сте заедно, каквото и да става!
Ще дойде ден и ще се разбере
кой приятел е и кой не е,
през това всеки преминава,
дори и да не го заслужава!
Е, аз гордо ще призная,
приятели имам и са до мен
и в трудности и във веселие,
с тях всеки ден е приключение!
© Диана Станева All rights reserved.