27 июн. 2013 г., 15:16

Приятели 

  Поэзия
704 0 3

"Приятели" - не всеки осъзнава

колко много тази дума означава,

колко трябва да си преживял,

но все пак рамо на приятел да си дал!


Приятелство - това не означава

да търсиш само нещо за облага.

Приятелството  означава

да сте заедно, каквото и да става!



Ще дойде ден и ще се разбере

кой приятел е и кой не е,

през това всеки преминава,

дори и да не го заслужава!


Е, аз гордо ще призная,

приятели имам и са до мен

и в трудности и във веселие,

с тях всеки ден е приключение!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??