May 17, 2013, 7:46 AM

Приятелска ръка 

  Poetry » Other
609 0 1

Приятелска ръка

(стихотворение)


Сам ли си на света..


Ако няма до теб приятелска ръка?


Или смяташ, че така би било добре?


Тогава ще си пред всеки му  на колене!


Стани и се огледай ти..


Докъде си стигнал, а после говори.


Сам си на света, нали..


Или любовта си мислиш, че ще те спаси?


Тя е временна, разбери..

Не се чуди, приятел потърси!


Надявам се да ви е харесало.

И искрено съжелявам за глава 6 на ''Ангели и Демони'',

затова, че не я качих днес както обещах!

Няма да се повтори!



© Данчо Григоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??