Приятелска ръка
(стихотворение)
Сам ли си на света..
Ако няма до теб приятелска ръка?
Или смяташ, че така би било добре?
Тогава ще си пред всеки му на колене!
Стани и се огледай ти..
Докъде си стигнал, а после говори.
Сам си на света, нали..
Или любовта си мислиш, че ще те спаси?
Тя е временна, разбери..
Не се чуди, приятел потърси!
Надявам се да ви е харесало.
И искрено съжелявам за глава 6 на ''Ангели и Демони'',
затова, че не я качих днес както обещах!
Няма да се повтори!
© Данчо Григоров Все права защищены