Времето минава в срещи и раздели,
мигове на огорчение или любов спечели...?
Някои приятели, други врагове са вече
и жалко... поглеждат се, но само отдалече.
И всеки спомен раната пак отваря,
и всяка дума би била отрова за двама,
отрова - коварна, като мираж измамна,
тя не те убива, нито дъха ти спира,
а капка по капка кръвта ти бавно изпива.
Как можех да знам, че всяка целувка в нощта
ще заплатя прескъпо с кървава сълза
и кой дявол ме накара с лека ръка
да заменя приятелството за любовта?
И никога вече приятели няма да бъдем,
твърде болезнено е към миналото да се върнем,
как подобна грешка да си простя,
а можеше приятели да бъдем сега!!!
© Милена All rights reserved.