Всеки ден зло, проблеми -
обиди, бой, завист, лъжи...
при малки и при големи,
докога това ще продължи!?
Звяра да направим човек -
цел трудна, но не невъзможна!
Само тъй животът ще е лек,
тъй ще спре мъката тревожна!
Искаме на хора да приличаме,
искаме в света и ние да успеем,
затуй ближния си нека обичаме,
ако искаме истински да живеем!
© Георги All rights reserved.