9 feb 2023, 19:40

Проблеми 

  Poesía » Otra
266 0 0

Всеки ден зло, проблеми -

обиди, бой, завист, лъжи...

при малки и при големи,

докога това ще продължи!?

 

Звяра да направим човек -

цел трудна, но не невъзможна!

Само тъй животът ще е лек,

тъй ще спре мъката тревожна!

 

Искаме на хора да приличаме,

искаме в света и ние да успеем,

затуй ближния си нека обичаме,

ако искаме истински да живеем!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??