Mar 26, 2013, 9:55 AM

Проблемите ми (сонет) 

  Poetry
369 0 1

Проблемите ми са големи...
В мен остарява радостта!
Животът ми преплита схеми
и праща ме на край света!

Тътрузейки се с двата крака,
подготвям почвата на рака,
на болестите на века...
А трябва да ги пресека! 

Една и съща песен пея
и децибелът е висок!
Вървя по сивия Поток
и си живуркам, не живея!

Макар че вече не съм млад,
очаквам все още обрат! 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубав стих! Повечето от нас трудно преглъщат мисълта, че са остарели, включително и аз, но ти го правиш по един приятен, светъл начин!!!
Random works
: ??:??