Dec 17, 2016, 10:26 PM  

Продължи без мен... 

  Poetry » Other
439 0 0

Сред скука, тишина и мълчание

уморена се скрих.

Открием ли се –

отново страдание...

Продължи без мен.

Нека с мечтите си

в тъмницата да остана –

с неизплатени душевни дългове,

с изпитата чаша

"горчилка" до дъно.

Не исках да се препъваме,

но някак си не се получаваше –

страданието беше наш господар,

на който се подчинявахме...

Продължи без мен.

Оставам с болката отляво. 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??