17 дек. 2016 г., 22:26  

Продължи без мен... 

  Поэзия » Другая
441 0 0

Сред скука, тишина и мълчание

уморена се скрих.

Открием ли се –

отново страдание...

Продължи без мен.

Нека с мечтите си

в тъмницата да остана –

с неизплатени душевни дългове,

с изпитата чаша

"горчилка" до дъно.

Не исках да се препъваме,

но някак си не се получаваше –

страданието беше наш господар,

на който се подчинявахме...

Продължи без мен.

Оставам с болката отляво. 

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??