Nov 19, 2018, 9:08 AM

Прогонена 

  Poetry
524 1 3

по-тиха съм
от падащ сняг
а още не е наваляло 
тази зима

 

по-искрена
от леден студ
и пак
поглеждам към цветята
милостиво

 

по-примирена съм
без листопад
и по-спокойна
от бесило
в което ледени висулки спят
като замръзналите 
върви
на хвърчило

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??