Jul 22, 2018, 12:35 AM

Проклет да е тоя ангел 

  Poetry » Love, Free verse
712 2 2

Проклет да е тоя ангел,

дето ти хвърли сърцето на пътя,

че аз се спънах и го намерих

и оттогава му бера грижа,

и не спя да те мисля,

е, хайде - така било писано,

чакам само другата –

да се изгуби, да те намери,

да й видя очите червени

от плач и недоспиване,

да разбера, че ще те пази,

че моята работа е свършена

и да си отдъхна, когато

я чуя да казва:

„Проклет да е тоя ангел...”

© Мадлен Аспарухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??